Doorgaan naar artikel
Battle Party feature en meer gevonden in Pokémon GO-code
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vannacht heeft iedereen die de game op zijn telefoon heeft een update gehad vanuit de server. Pokémon GO is namelijk zo gemaakt dat bepaalde onderdelen vanaf de server ge-update kunnen worden. De echt essentiële zaken moeten echter altijd nog via de App Store plaatsvinden. De meest recente update heeft onder andere de Battle Party feature toegevoegd aan het spel. Pokémon GO Hub heeft in het verleden al eens uitgelegd wat dit inhoudt:

Battle Party feature is een optie waarmee je zes Pokémon standaard kunt selecteren voor een Raid. Dat zorgt ervoor dat je niet iedere keer je favoriete team handmatig hoeft aan te passen, maar dat het spel dit automatisch voor je doet. Een vermoedelijk zeer handige functie voor de meer ervaren speler die heel veel Pokémon GO spelen.

Andere functies die zijn toegevoegd:

  • Nieuwe bestanden (lees hier meer)
  • Blacklisted Apps – Er is een tekst toegevoegd aan de functie die zich lijkt te richten op spoofers
  • Buddy Distance Requirement – Het is onbekend wat dit is, maar mogelijk kunnen we straks bepaalde Pokémon alleen als buddy evolven (dat is slechts een gedachte)
  • Evolutie-details voor generatie toegevoegd (benodigde aantal candies
  • Move placeholder toegevoegd voor generatie 3 (nog niet de daadwerkelijke move)

Dagelijks al het nieuws als één van de eersten in het Nederlands over Pokémon GO, zoals wanneer Niantic meer onthult over het Halloween-event. volg dan onze speciale Facebook Community!