Doorgaan naar artikel
Rainbow Six Siege Operation White Noise onthuld
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Ubisoft heeft middels een persbericht het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege Operation White Noise onthuld. Het bericht luidt als volgt:

“Operation White Noise, de Year 2 Season 4 add-on voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, is onthuld. Operation White Noise vindt plaats in Zuid-Korea, waar spelers een observatietoren hoog boven de skyline van Seoul verdedigen of juist aanvallen. Dat doen spelers met één nieuwe aanvallende Operator en één nieuwe verdedigende Operator van de 707th Special Mission Battalion. Ook wordt er één nieuwe Operator van de Poolse GROM toegevoegd.

Spelers ontdekken meer over de nieuwe Operators en Operation White Noise tijdens de livestream van de Pro League finales op 18 en 19 november: twitch.tv/rainbow6.”

Ook is er een trailer voor de Rainbow Six Benelux Championship Season Finals 2, bekijk die hieronder. Het kampioenschap is al een half jaar onderweg en dat wordt zaterdag 4 november gevierd met de tweede offline Season Finals. De zes beste pc-teams van de laatste drie maanden strijden om de titel en €1.500,-. Deze competitie is live te volgen (vanaf 10.00) via twitch.tv/ubisoftnl.

In Rainbow Six Siege strijden spelers tegen elkaar in een anti-terrorisme-simulatie. Daarbij krijgen zij de rol van aanvaller of verdediger. Iets meer dan een maand geleden werd het vorige seizoen onthuld. Het spel is sinds december 2015 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.