Pokémon GO Global Catch Challenge bronzen beloning vrijgespeeld

Jeffry van Geel, 21 november 2017
Profiel

Zojuist is het de Pokémon GO-spelers wereldwijd gelukt om de Pokémon GO Global Catch Challenge bronzen beloning vrij te spelen. Daarmee krijgen spelers vanaf nu voor alle acties die ze doen dubbele XP, duren lures zes uur en spawnen er meer Pokémon in het algemeen. Dat dit eerste doel snel gehaald zou worden bleek gisterenavond wel, toen werd bekend dat binnen 24 uur ongeveer 300 miljoen Pokémon gevangen waren.

Het volgende doel is 1.5 miljard gevangen Pokémon. Dat is weliswaar weer een stukje moeilijker, maar aangezien er meer Pokémon spawnen vanaf nu zou dit makkelijker moeten zijn. Wanneer dit zilveren doel wordt behaald, is beloning naast de reeds vrijgespeelde beloningen dubbele stardust en spawnen er nog meer Pokémon. Zowel de nu behaalde beloningen als de dubbele stardust blijven actief tot en met 1 december om 3.00 uur. Meer over het evenement vind je in ons speciale artikel.

Zodra het zilveren doel behaald is, laten we het natuurlijk weten op onze speciale Facebookgroep. Word daar lid van om het laatste nieuws als één van de eersten in het Nederlands te lezen.

Lees volledig artikel
firstlook