Ho-Oh blijft 48 uur langer in Pokémon GO

Jeffry van Geel, 06 december 2017
Profiel

Vannacht is bekend geworden dat Ho-Oh blijft tot en met 14 december. Daarmee komt Niantic de belofte na die het supportteam enkele dagen geleden deed, zoals je hier kunt lezen. Omdat er de eerste dagen problemen waren met het voltooien van een Raid en vervolgens het vangen van Ho-Oh, is er besloten de periode waarin de Pokémon te vangen is te verlengen met 48 uur. Volgende week donderdagavond om 22 uur (dan zijn raids hier al afgelopen), eindigt de aanwezigheid van Ho-Oh in het spel.

Veel spelers koppelen het weggaan van Ho-Oh aan een eventuele generatie 3-release. Nu Ho-Oh donderdagavond verdwijnt lijkt deze conclusie net iets logischer dan eerst. Ook generatie 2 verscheen namelijk op een donderdag- op vrijdagnacht. Wel moet het spel volgens Pokémon GO Hub nog een update krijgen voor het zover is. Dit zal in de komende dagen moeten gebeuren.

Benieuwd welke speciale Pokémon als volgende Raid Boss verschijnt? Houd dan onze Pokémon GO-Facebookgroep in de gaten. Daar houden we je dagelijks op de hoogte over het laatste nieuws. Vaak als eerste Nederlandse bron.

Lees volledig artikel
firstlook