Doorgaan naar artikel
Zelfgemaakte Dreams-levels zijn in de toekomst misschien verkoopbaar
Cindy van Gerwen
Cindy van Gerwen
Profiel

In de toekomst is het misschien mogelijk voor spelers om zelfgemaakte Dreams-levels te verkopen. In een interview met EDGE liet Mark Healey van Media Molecule weten dat er plannen zijn om dit in de toekomst te ondersteunen. Dit zal niet direct bij de release zijn, maar er zijn ideeën om het mogelijk te maken dat spelers hun creaties kunnen delen en er geld mee kunnen verdienen.

“Potentially, in [the] future, some people could use [Dreams] to make a PSN game, for example. That’s not really something we’re talking about at the beginning- but it’s one of the long term goals in my mind. The problem arises with making sure that everyone who contributed to the game gets credited properly, so there are some sticky areas to tackle there.”

Dit betekent dat het nog even kan duren voordat we hier meer zekerheid over krijgen, aangezien er vrij veel om de hoek komt kijken bij het verkopen van content op PlayStation Network. De laatste tijd komt er steeds meer nieuws over de game na een langdurige stilte. Naar verwachting zal Dreams ergens in 2018 uitgebracht worden op PlayStation 4.