Doorgaan naar artikel
Monster Hunter Generations Ultimate komt naar de Switch
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Met een aankondigingstrailer onthult Capcom dat Monster Hunter Generations Ultimate naar de Switch komt op 28 augustus. Monster Hunter Generations is al een tijdje uit voor de 3DS en spelers kunnen hun voortgang overzetten naar de Switch om alle gemaakte progressie niet opnieuw te hoeven doen.

Naast alle content dat al speelbaar is op de 3DS, voegt Ultimate moeilijkere gevechten toe met ‘G Rank’, worden er een aantal alternatieve en sterkere ‘deviant’-versies van bestaande monsters toegevoegd en zijn er ook een paar geheel nieuwe toevoegingen, zoals de Elder Dragon Valstrax en de eindbaas Ahtal-Ka. Tenslotte worden er twee nieuwe vechtstijlen toegevoegd naast de bestaande vier: ‘Alchemy Style’ en ‘Valor Style’. Alle informatie kan worden gevonden op de Unity-website.

Monster Hunter Generations Ultimate zal op 28 augustus verschijnen voor de Nintendo Switch. Het spel zal speelbaar zijn op E3 2018. Kan je niet zo lang wachten, of wil je monsters jagen op de PlayStation 4 of Xbox One? Dan is er altijd nog Monster Hunter World.