Doorgaan naar artikel
The Crew 2: Gator Rush
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Conclusie

De belangrijkste toevoeging van The Crew 2: Gator Rush is natuurlijk die van de hovercraft. Het amfibische voertuig zorgt ervoor dat er weer een stukje extra variatie aan de game wordt toegevoegd. Daarnaast wordt de immense speelwereld weer een stukje meer gevuld.

Over een maandje komt de eerste gratis update voor The Crew 2. De belangrijke toevoeging hierin is natuurlijk de hovercraft, een volledig nieuwe discipline. Wij mochten op Gamescom alvast aan de slag met The Crew 2: Gator Rush en in deze preview lees je wat je ervan kunt verwachten.

Voordat we zelf mogen racen, krijgen we eerst een presentatie, waarin de nieuwe toevoegingen even worden opgesomd. We leren dat we vijf nieuwe voertuigen kunnen verwachten, dertig nieuwe activiteiten, een nieuwe foto-quest en een extra moeilijkheidsgraad. Tot slot krijgen we ook een nieuw rarity-level, wat inhoudt dat er nog meer exclusievere items te winnen zijn.

Dat klinkt natuurlijk allemaal goed, maar uiteindelijk is de toevoeging van de hovercraft natuurlijk het meest interessant. Gelukkig kregen we uitgebreid de kans om die in een viertal events aan de tand te voelen. Na een korte periode wennen, blijkt al snel dat ook dit voertuig eenvoudig op te pakken is. Hij glijdt iets meer heen en weer dan we gewend zijn van de powerboats, maar het zal niet lang duren voordat je dit in de vingers hebt. De amfibie-voertuigen zorgen echter wel voor een erg leuk element, namelijk dat races zowel over land als water kunnen gaan. Dit is erg leuk voor de afwisseling en zorgt voor gevarieerde parcoursen.

Een probleem dat we in de review vaststelden,lijkt helaas niet bijgeschaafd te zijn: de rubberbanding, wat ervoor zorgt dat je tegenstanders altijd bij je in de buurt blijven. Gator Rush is echter wel een eerste aanzet tot het beter vullen van de gigantische map. En als we Ubisoft een beetje kennen, zal het ook zeker niet de laatste toevoeging aan de game zijn.

Gator Rush maakt The Crew 2 weer een stukje beter. De hovercraft is een leuke toevoeging, die weer voor een stukje extra variatie zorgt. De gratis update zal vanaf 26 september voor iedereen beschikbaar zijn.