Doorgaan naar artikel
Cindy van Gerwen
Cindy van Gerwen
Profiel

Naast de Garden of Terror-update en de Brightwing-rework, is er ook een Kerrigan-rework onderweg naar Heroes of the Storm. De befaamde ‘Queen of Blades’ uit de Starcraft-serie, staat al langere tijd bekend als een hero die berucht is om haar combo’s en de enorme schade die ze daarmee kan aanrichten. Met de veranderingen probeert het ontwikkelteam haar meer strategische diepgang te geven en een betere kans om te winnen op sommige maps.

Zo kan haar vaardigheid Ravage, die op de Q-toets zit, tweemaal opgespaard worden. Daardoor kan de speler twee keer achter elkaar op de vijand springen en schade doen. De cooldown (hoe lang het duurt tot een vaardigheid weer gebruikt kan worden) wordt nog eens extra verkleind dankzij twee talenten in haar ontwikkelboom. Tevens zorgt haar andere vaardigheid Primal Grasp ervoor dat de cooldown nog eens wordt verkleind. Verder is haar Heroic-vaardigheid Summon Ultralisk, waarmee ze een monster oproept, uitgerust met extra vaardigheden waardoor ze de Ultralisk kan micromanagen.

De Kerrigan-rework wordt samen met de vernieuwde Brightwing en Garden of Terror uitgebracht in een van de wekelijkse patch-updates.