Doorgaan naar artikel
Xbox Games With Gold oktober 2018 stelt wederom teleur
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Wie hoopte dat de line-up beter zou worden na een paar slechte maanden, moeten we helaas teleurstellen: de Games With Gold oktober 2018 doen weer onder voor de concurrentie.

Overcooked neemt de leiding en is de hoofdtitel van de games van deze maand. Alhoewel dit een toffe titel is, is het natuurlijk een relatief kleine game en is er inmiddels al een Overcooked 2Daarnaast komt ook Victor Vran beschikbaar, wat ook een beetje als mosterd na de maaltijd voelt, aangezien er recentelijk een ‘Overkill Edition’ voor is verschenen met alle DLC, die bij deze gratis versie niet inbegrepen is.

Op de Xbox 360 krijgen we Stuntman: Ignition en Hitman: Blood MoneyBlood Money is natuurlijk een degelijke titel en het is de moeite waard om deze eens een kans te geven als je in de serie bent gestapt met de nieuwste HITMAN-game. Wel gaat het hier natuurlijk om een titel uit 2006, dus wees gewaarschuwd.

Al met al is het weer bijzonder teleurstellend en hopen we dat Sony (wederom) ons zal verblijden, waar Microsoft dat niet kon.