Doorgaan naar artikel
CoD: Black Ops 4 Operation Absolute Zero vanaf nu beschikbaar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Ongeveer twee maanden geleden werd de nieuwste shooter van Treyarch uitgebracht en het was alweer het vierde deel in de Black Ops-serie. Vanaf nu is CoD: Black Ops 4 Operation Absolute Zero beschikbaar, althans voor de PlayStation 4-eigenaren. Later zal deze update ook op andere platformen beschikbaar komen.

Operation Absolute Zero nieuwe content met zich mee voor de multiplayer, zombie-modus en Blackout, de Battle Royale-modus van Black Ops 4. De update brengt zowel gratis content met zich mee als exclusieve toevoegingen voor de Black Ops Pass-bezitters. Hieronder vind je een overzicht van wat je ervan mag verwachten.

Gratis content:

  • Extra Specialist: Operation Absolute Zero brengt een nieuwe Specialist onder de toepasselijke naam Zero voor zowel de multiplayer als Blackout. Zero kan door middel van hacken vijanden verstoren en afleiden en daarmee het roer omgooien.
  • Black Market uitrusting: Operation Absolute Zero brengt een Assault Rifle en SMG naar de Black Market. Door Contraband Tiers te spelen kunnen spelers deze vergrendelen. Daarnaast zijn er ook nieuwe tactische outfits en accessoires toegevoegd.
  • Locatie en updates voor Blackout: Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout. Deze locatie is geïnspireerd door een klassieke multiplayer map uit Call of Duty: Black Ops II. Spelers kunnen op een luxe jacht op zoek naar wapens om daar elkaar onder vuur te nemen. Spelers kunnen ook achter het stuur klimmen van het nieuwe pantservoertuig met daarop bevestigde machinegeweer genaamd ARAV.
  • Evenement voor de feestdagen: Er zijn speciale Tiers met seizoensgebonden items te ontgrendelen zoals thematische mapdecoraties en het is zelfs mogelijk om elkaar te bekogelen met sneeuwballen.
  • Zombies elementen: Daily Callings leveren nieuwe uitdagingen die spelers kunnen voltooien om bonus XP en Nebulium Plasma te verdienen. Spelers kunnen middels het Black Ops Authenticity Stamp-systeem hun scores online bekijken door het gebruik van een persoonlijke code die aan het einde van het potje wordt getoond.

Black Ops Pass-content:

  • Elevation (map): Een nieuwe map geplaatst in een dorp in de bergen van Nepal. Spelers nemen het tegen elkaar op in krappe steegjes rondom kleine huizen.
  • Madagascar (map): Een grotere map die zich bevind op het platteland van Madagascar. Het dorp wordt omringd door flank routes in een natuurlijke omgeving waarin spelers veel dekking krijgen wanneer ze de heuvel proberen te veroveren.
  • Dead of the Night: Deze gloednieuwe zombie ervaring speelt zich af in 1912 waar spelers de rollen van nieuwe en kleurrijke helden aannemen. Dit in combinatie met enkele nieuwe wapens om te strijden tegen diverse zombies. Er zijn tevens nieuwe vijanden zoals vampiers en weerwolven toegevoegd.
  • Blackout personage: Voor Blackout wordt er een nieuw personage toegevoegd. Spelers krijgen daarmee de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de cyborg huurling Reaper, een populaire Specialist uit Black Ops III, die nu naar Blackout komt.