Trailers van week 51 die je gezien moet hebben

Julia de Bruin, 24 december 2018
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week Greta, Men in Black: International en Where’d you go, Bernadette.

Wanneer Frances (Chloë Grace Moretz) een tas in de metro vindt, brengt ze die terug naar de rechtmatige eigenaar. Greta (Isabelle Huppert), de eigenaresse van de tas, nodigt haar uit voor een kop koffie en lijkt een vriendelijke, eenzame vrouw te zijn. Frances kan het goed met haar vinden en komt af en toe bij de vrouw op bezoek. Maar als ze vaker bij haar thuiskomt, blijkt de vrouw toch niet zo vriendelijk te zijn. Als Frances erachter komt dat hun ‘toevallige’ ontmoeting toch niet zo toevallig was, neemt de film een onheilspellende wending. Terwijl Frances haar best doet om van Greta af te komen, doet Greta er juist alles aan om dat te voorkomen. Komt ze nog van haar af?

De Nederlandse releasedatum is nog onbekend, maar Greta zal waarschijnlijk vanaf maart 2019 te zien zijn in de bioscoop.

Men In Black keert terug met een vierde deel van de filmreeks. In dit nieuwe deel is geen plek meer voor Agent J (Will Smith) en Agent K (Tommy Lee Jones). Men in Black: International focust zich namelijk op jong bloed. In MIB: International ontdekt een jonge vrouw (Tessa Thompson) dat het geheime agentschap Men in Black bestaat. Alleen al om die reden is zij geschikt om het zwarte pak ook aan te trekken, toch? Ze zal zich moeten bewijzen als ze voortaan als Agent M door het leven wil gaan. Samen met andere agenten (waaronder Liam Neeson en Chris Hemsworth) probeert ze de bewoners van de aarde te beschermen. De agenten gaan de spannende strijd aan met buitenaardse wezens. Is Agent M goed genoeg?

Men in Black: International is vanaf 20 juni 2019 te zien in de bioscoop.

In de trailer van Where’d You Go, Bernadette volgen we een ogenschijnlijk gelukkig gezin. Dochter Bee (Emma Nelson) heeft wilde plannen om met haar ouders op reis naar Antartica te gaan. Maar dan krijgt haar moeder Bernadette (Cate Blanchett) de kans om iets te doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dan blijkt het belangrijkste te ontbreken om die bijzondere kans te grijpen: Bernadette zelf. Is ze in rook opgegaan, is ze vermist of is ze met een reden vertrokken? De mensen om haar heen proberen de antwoorden op die vragen te vinden.

Where’d You Go, Bernadette is vanaf 23 mei 2019 te zien in de bioscoop.