Doorgaan naar artikel
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Het is weer bijna tijd voor het hoogtepunt van het jaar, namelijk de NWTV-Awards. Ieder jaar beginnen we met Awards, waarbij jij een stem hebt in het bepalen van het beste product van het jaar. Voor gadgets hebben we maar liefst vier verschillende categorieën vol interessante producten: beste hardware, beste audio-apparaat, beste smartphone en beste randapparatuur. In de weken voor de awards kondigen we de zorgvuldig genomineerde apparaten aan. De nominaties voor de categorie ‘Beste Audio-apparatuur’ voor de NWTV-Awards 2018 lees je hier! Stemmen op deze categorie kan hier.

Razer Nommo Pro

Vele gamers kennen Razer ondertussen wel en hebben ook apparatuur van het bedrijf. Aan het einde van 2018 kwamen ze nog met een speakerset voor de pc. Wij werden omvergeblazen door het prachtige geluid dat de set produceert. Gelukkig is de Razer Nommo Pro ook prima te gebruiken voor je console, tv of zelfs als bluetooth-speaker. Door zijn veelzijdigheid en prachtige geluid verdient deze speakerset zeker een plaatsje in dit nominatielijstje.

review
Razer Nommo Pro

Sony WH-1000XM3

Sony maakt al lange tijd indruk met hun draadloze headsets. Dit zetten ze door met de Sony WH-1000XM3. Het geluid is prachtig, zuiver en vol, waardoor je uren kan genieten van je favoriete muziek. Tevens zul je tijdens sessies niet gestoord worden, aangezien de noise cancelling beter dan ooit werkt. De headset ziet er fantastisch en strak uit en de bouwkwaliteit is erg goed. Het is een van de beste koptelefoons van 2018 en verdient daarom zeker een plek in dit rijtje.

Sony WH-1000XM3, Beste Audio-apparatuur

Sony SRS-XB41

Natuurlijk heb je ook fantastische geluidskwaliteit nodig als je een muziekje wilt draaien op een festival of een camping. Dan is de Sony SRS-XB41 een van de beste keuzes. Doordat deze bluetooth-speaker dompeldicht en volledig stofdicht is, kun je er bijna alles mee doen en hem overal mee naartoe nemen. Door de fleurige led-strip bouw je een waar feestje. Het geluid is ook nog eens van hoge kwaliteit en met een accucapaciteit van 24 uur houd je het makkelijk een heel festival vol zonder op te laden.

review
Sony SRS-XB41

Teufel Cage

Dit jaar was de geluidskwaliteit van de Teufel Cage een van de beste die we gehoord hebben en daarom verdient deze een plaatsje tussen de nominaties. Natuurlijk zijn bij een headset andere aspecten ook belangrijk, maar ook daar scoort de Cage goed. Het draagcomfort is prima, de microfoon werkt naar behoren en hij ziet er strak en stoer uit. Door de verschillende aansluitingen is hij ook nog vrij universeel te gebruiken.

review
Teufel Cage

Teufel Boomster

Naast de headset van Teufel maakte ook de Boomster een goede indruk dit jaar. Deze bluetooth-speaker is ideaal te gebruiken als draadloze radio, maar speelt natuurlijk ook gewoon de muziek van je telefoon af. De geluidskwaliteit is wederom fantastisch en de Boomster ziet er prachtig en hoogwaardig uit.

Beste Audio-apparatuur Foto: Teufel

Sennheiser AMBEO Smart

Nieuwe unieke functies zijn altijd het benoemen waard en de Sennheiser AMBEO Smart heeft deze; met deze oordopjes kun je namelijk naast met hoogwaardige kwaliteit je muziek afspelen, ook al je omgevingsgeluid opnemen. Hiermee kun je unieke geluidsfragmenten maken die ervoor zorgen dat als iemand het terugluistert, het net lijkt alsof diegene er middenin staat. Daarnaast kun je met deze oortjes kiezen of je je omgevingsgeluid wilt dempen met noise cancelling of juist alles wilt doorlaten zodat je bijvoorbeeld niet doof aan het verkeer deelneemt.

review
Sennheiser AMBEO Smart Headset