Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Het is weer bijna tijd voor het hoogtepunt van het jaar, namelijk de NWTV-Awards. Ieder jaar beginnen we met Awards, waarbij jij een stem hebt in het bepalen van de beste games van het jaar. Voor games hebben we drie categorieën: beste game, beste exclusive en beste indie. Stemmen op de categorie ‘beste game’ kan vanaf nu hier.

God of War

Veel fans van de serie waren bang dat het nieuwste deel zou tegenvallen, omdat van te voren was aangegeven dat het een ander soort spel zou worden. Gelukkig hebben Cory Barlog en zijn team bij Santa Monica Studio alle verwachtingen overtroffen. Het is een fantastische game geworden met een mooi verhaal in een prachtige wereld en de gameplay is misschien wel beter dan het ooit geweest is.

review
God of War

Marvel’s Spider-Man

Er zijn heel wat spellen met een superheld in de hoofdrol. De Batman-titels zijn vooral heel erg populair, maar Insomniac Games heeft met Marvel’s Spider-Man een nieuwe favoriet voor vele gamers gebracht. De wereld zit zo ongelooflijk vol met details en het vechtsysteem en slingeren is perfect uitgewerkt. Tel daar een boeiend verhaal bij op en je hebt een serieuze kandidaat voor Game of the Year.

review
Marvel’s Spider-Man

Red Dead Redemption 2

Rockstar-games doen het eigenlijk altijd wel goed en zelfs voor de release werd Red Dead Redemption 2 al genoemd als mogelijkheid voor spel van het jaar. De cowboy-wereld met Arthur Morgan in de hoofdrol ziet er belachelijk goed uit voor een game van deze generatie. Het verhaal is wel wat traag en de gameplay kan soms wat onhandig zijn, maar het weegt allemaal niet op tegen de gigantische open wereld waar enorm veel te beleven is.

review
Red Dead Redemption 2

Monster Hunter: World

De Monster Hunter-games waren normaal gesproken altijd wat meer voor hardcore gamers, maar ditmaal heeft Capcom de drempel iets lager gemaakt zodat het een iets breder publiek aanspreekt. In deze game neem je het alleen of met maximaal drie andere spelers op tegen verschillende creaturen. Het spel zit boordevol content en met alle verschillende wapens raak je niet uitgespeeld. Ook zit er nog een flinke DLC aan te komen die ervoor moet zorgen dat je nog lang niet klaar bent met dit spel.

review
Monster Hunter World

Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft is de laatste tijd weer erg goed bezig en ze hebben afgelopen jaar weer een aantal zeer toffe titels uitgebracht. Assassin’s Creed Odyssey is het grootste Assassin’s Creed-spel tot nu toe, misschien zelfs wel een beetje te groot. Gelukkig zal een echte fan van de serie dat nooit zeggen en door het boeiende verhaal, prachtige graphics en interessante personages is het voor vele gamers hun Game of the Year.

review
Assassin’s Creed Odyssey