Doorgaan naar artikel
Black Ops 4 Blackout gratis trial te downloaden
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Call of Duty: Black Ops 4 zit vol met verschillende multiplayer-modi waaronder een Battle Royale-modus. Het is de eerste keer dat de franchise die spelvorm aanbiedt en om alle spelers dit te laten ervaren, is vanaf vandaag de Black Ops 4 Blackout gratis trial te downloaden op de PlayStation 4.

Iedereen kan de trial downloaden en kan daarmee tot en met 24 januari gratis gebruikmaken van Blackout. In deze modus ga je alleen of in teamverband de strijd aan met anderen. Een groot eiland is bezaaid met wapens, munitie, explosieven en andere accessoires. Het doel is simpel: probeer als enige overlevende over te blijven om te winnen.

Per ronde dalen honderd onbewapende spelers vanuit een vliegtuig af naar het eiland en proberen zich zo snel mogelijk tot aan de tanden te bewapenen en de vijanden uit te schakelen. Om de actie er in te houden wordt het speelveld alsmaar kleiner. Val je buiten het speelveld, dan ga je langzamerhand dood. Dit zorgt ervoor dat spelers in beweging moeten blijven en niet tot het einde in een hutje kunnen wachten.

Tijdens de trial wordt tevens de nieuwe feature “Down But Not Out” toegevoegd. Dit is speciaal voor als je in teamverband speelt; een uitgeschakeld teamlid krijgt namelijk de mogelijkheid om bij een nieuwe cirkel, oftewel bij het verkleinen van het speelveld, terug te keren naar de game.

De trial is vooralsnog beschikbaar op de PlayStation 4. Andere platformen volgen later.