Doorgaan naar artikel
Een overzicht van het Apex Legends-nieuws van afgelopen week
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Zo in de beginperiode van de nieuwe hitgame van EA komt er vrijwel dagelijks interessant nieuws naar buiten. Om het overzichtelijk voor je te houden, maken wij wekelijks een overzicht van het meest interessante Apex Legends-nieuws van de week.

Nieuwe legends

Twee nieuwe legends zouden via datamining gevonden zijn in de bestanden van de game. Het gaat om Wattson en Octane. Van beiden zijn ook al vaardigheden gevonden: ‘Stimpack’ voor Octane en ‘Tesla Trap’ voor Wattson. Dit doet ons geloven dat Wattson een soort ingenieur zal zijn en Octane meer een echte soldaat.

Nieuwe wapens

Naast de twee nieuwe legends, zijn ook twee nieuwe wapens gevonden in de bestanden van Apex Legends. Als eerste is er de C.A.R, een SMG die echte fans misschien wel zullen kennen uit het Titanfall-universum. Het tweede gevonden wapen is de ‘Proto Hold Beam’. De naam duidt erop dat het hier gaat om een wapen dat een soort laserstraal af zou schieten.

Een boel nieuwe gamemodi

Verdere lekken duiden op een boel nieuwe spelmodi die in de toekomst zouden moeten komen. Allereerste zijn een solo-, duo- en viermans-modus gevonden, maar ook een heuse Team Deathmatch zou gelekt zijn. Ook is er code gevonden die indiceert dat we in de toekomst een modus met hele grote teams mogen verwachten, zoals tien tegen tien. Het kan natuurlijk dat, zoals Fortnite dat ook doet, Respawn Entertainment regelmatig tijdelijke evenementen in het spel zal stoppen.

Dagelijkse nieuws-updates

Respawn is zich bewust van alle problemen die er nog binnen het spel zijn. Niet alleen werken ze actief aan oplossingen, maar ook wil de ontwikkelaar ervoor zorgen dat er goed gecommuniceerd wordt met de trouwe spelers. Vanaf dinsdag zal de community manager van Apex Legends daarom dagelijks updates plaatsen op Reddit. Ze zullen niet elke dag enorm spectaculair zijn, maar zo wordt in ieder geval iedereen goed op de hoogte gehouden.

Valentijnsdag

Er zijn speciale Valentijnsdag-voorwerpen in het spel gestopt! Je hebt nog twee dagen om deze te krijgen. Mocht je dus interesse hebben, wacht dan niet te lang!

Het Nessy-geheim opgelost

Binnen één dag is zowel het Nessy-geheim voor het eerst gevonden als meteen opgelost. Weet je niet waar we het overhebben, of weet je dat wel maar heb je geen idee hoe je het zelf kan proberen? Lees dan hier onze uitleg!

Dit was wel het spannendste nieuws van deze week. We wachten met smart op meer nieuwtjes komende week!