Doorgaan naar artikel
Gratis Black Ops 4: Blackout spelen met nieuwe map
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Voor de eerste keer in de serie is er een battle royale-modus aanwezig in de game. De populaire spelvorm wordt massaal gespeeld en werd ook goed ontvangen door de spelers. Vanaf vandaag is het mogelijk om de hele maand april gratis Black Ops 4: Blackout te spelen samen met een nieuwe map.

Blackout is tot en met 30 april gratis toegankelijk voor Xbox One-, PlayStation 4- en pc-eigenaren. Toegang is te verkrijgen via Blackout Free Access. Daarnaast kunnen ze direct de nieuwe map Alcatraz ervaren. Deze is overigens ook direct aanwezig voor de spelers die CoD Black Ops 4 al in bezit hebben. Blackout Free Access biedt de volledige battle royale-ervaring waaronder de originele map, wapens en uitrusting.

De map Alcatraz is gebaseerd op de wereldberoemde gevangenis gelegen op een eiland waarvan niet te ontsnappen viel, het tegendeel is overigens ook nooit bevestigd. De map is beduidend korter en kleiner dan de originele map waardoor andere strategieën toegepast moeten worden en waarbij meer korte afstandsgevechten plaats zullen vinden. Tijdens de gratis periode kunnen spelers samenspelen met spelers uit de Free Access en de spelers die de game al in bezit hebben.