Zes nieuwe Xbox Game Pass-titels voor april 2019

Erwin Voorn, 10 april 2019
Profiel

Vandaag heeft Microsoft zes nieuwe Xbox Game Pass-titels voor april 2019 bekendgemaakt en daar zitten een aantal hele mooie games tussen.

Vanaf morgen kan je zowel Prey als The Golf Club 2 gaan downloaden. Een week later op 18 april, worden weer twee games toegevoegd. Jaag bijvoorbeeld op gevaarlijke en gigantische monsters in Monster Hunter: World, of overleef in The Walking Dead: A New Frontier, de vierde The Walking Dead-game van Telltale. Op 24 april volgt Life is Strange 2: Episode 2 en een dag later wordt Resident Evil 5 toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

Mocht je nog geen Xbox Game Pass-abonnee zijn en twijfel je nog een beetje om het abonnement aan te schaffen? Dan is het nu een mooi moment om het te gaan proberen; vanaf morgen kan je namelijk drie maanden Xbox Game Pass krijgen voor slechts €1. Deze promotie duurt tot en met 12 mei 2019 en is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de promotie betaal je dan weer het standaardtarief van €10 per maand, tenzij je het abonnement stopzet.