Johans Hardwarehub: iKuddle-kattenbak voor optimaal gemak

Johan van de Westerlo, 30 april 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over het iKuddle-kattenbak.

Honden en katten worden in veel huishoudens als huisdier gehouden. Veelal wordt met de hond een stukje gewandeld zodat hij zijn behoefte kan doen, maar katten doen dit vaak in de kattenbak. Deze zal uiteindelijk verschoond moeten worden, waarbij de uitwerpselen eruit worden geschept en de bak aangevuld wordt met kattengrind.

Dit zal niet bepaald de favoriete bezigheid zijn van menig kattenbaasje. Daarvoor is de iKuddle-kattenbak een uitkomst; het apparaat zorgt er namelijk voor dat de uitwerpselen van de kat direct worden opgeraapt en in een zakje worden gestopt. Zo blijft de kattenbak schoon en hoef je er zelf niet meer naar om te kijken. Althans, je zal nog weleens het zakje moeten verversen. De iKuddle registreert tevens hoe vaak je kat zijn behoefte doet en biedt de resultaten aan in een bijbehorende app.

Heb je interesse in deze makkelijke uitvinding? Dan kan je als ‘early bird’ een exemplaar reserveren voor $199,-. De normale prijs ligt op $399,-.

Bron: iKuddle