Nieuwe informatie rond eerdere GTA 6-geruchten duikt op

Erwin Voorn, 01 mei 2019
Profiel

Er is nieuwe informatie rondom de eerdere GTA 6-geruchten opgedoken, die wellicht bewijzen dat deze geruchten toch op waarheid berust waren. Vooral de twee locaties worden nogmaals benoemd in een nieuwe Pastebin-post die inmiddels al verwijderd is. Verder worden er nog wat details over het verhaal en de next-gen consoles vermeld.

Zo zou je als een loopjongen beginnen in Liberty City (New York) en uiteindelijk naar Vice City (Miami) gaan om je op te werken tot ‘kingpin’. Volgens de lekker zouden er twee grote steden zijn met daartussenin diverse snelwegen en Blake County-achtige landschappen. De grootte van de map zou ervoor zorgen dat de huidige consoles niet genoeg geheugen hebben om dit alles op ons scherm te toveren, waardoor de game dus alleen op de PlayStation 5 en de nieuwe Xbox zal verschijnen. Ook zouden er tussen de missies flashbacks naar het verleden worden getoond. Rockstar zou verder grote plannen hebben met GTA Online, waardoor er nauw samengewerkt wordt met Sony en Microsoft voor de ‘cloud-ondersteuning’

Zolang Rockstar niet met officiële informatie komt, blijven dit slechts geruchten en zou het zomaar kunnen dat de nieuwe Grand Theft Auto iets compleet anders wordt.

Bron: Newsweek