Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Scrubba Wash Bag.

Als je op vakantie gaat heb je vaak een beperkte ruimte voor kleding zoals ondergoed, sokken en shirtjes. Toch wil je niet elke dag in dezelfde kleding lopen en je ondergoed wil je zelfs elke dag verversen. Als je tussendoor een wasje kan draaien zou dat een goede uitkomst zijn om zo toch ruimte te besparen. Helaas kom je niet overal een wasserette tegen of een flinke bak water waarin je je was kan doen. Hier komt de Scrubba Wash Bag om de hoek kijken.

Kort door de bocht is het een simpele en compacte oplossing voor een kleine was. Het is een lichte zak waarbij de binnenkant is voorzien van 150 noppen zodat je de was ook kunt schrobben. Dit is ideaal voor als er vlekken aanwezig zijn. Het pakketje weegt minder dan 70 gram wat bijzonder licht is voor een wasmachine in je rugzak. Je hoeft de zak enkel te vullen met water en wasmiddel. Na het sluiten van de zak zorg je dat de overtollige lucht eruit wordt gelaten. Door simpelweg over de grond te rollen wordt de was schoongewassen en hoef je het nog enkel te drogen.

Voor een bedrag van €30,- kan je een exemplaar reserveren op Kickstarter.