Doorgaan naar artikel
Maak kennis met Takayuki Yagami in de Judgment-launchtrailer
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Het is warm vandaag en niet zo’n klein beetje ook. Misschien is het zelfs wel een beetje te warm om buiten te zijn en kun je beter aan de slag met de nieuwste game van Ryu Ga Gotoku Studios. Deze is vanaf nu beschikbaar en daar hoort natuurlijk ook de Judgment-launchtrailer bij die je hierboven kunt bekijken.

De belangrijkste kenmerken van deze nieuwe game zijn:

  • Van de makers van de bejubelde Yakuza reeks: Ryu Ga Gotoku Studios presenteert Judgment, het verhaal van een te schande gemaakte advocaat op zoek naar verlossing in een wereld van corruptie en wanhoop.
  • Onderzoek het Red Light district van Kamurocho : Stap in de schoenen van privé detective Takayuki Yagami en maak gebruik van innovatieve onderzoekmethodes om de geheimen van Kamurocho boot te leggen.
  • Ervaar explosieve gevechten met twee unieke stijlen : Versla boevenbendes met de ‘Crane’ stijl, om vervolgens over te schakelen naar de ‘Tiger’ stijl voor man-tot-man gevechten. Oefen jezelf in het gebruik van beide stijlen, in combinatie met een resem vaardigheden, wapens en krachtige (en hilarische) EX Acties.
  • Dual Audio : Speelbaar als originele Japanse versie of met Engelse stemmen, en voor het eerst met ondertitels in het Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Judgment is exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4. Wij mochten al eerder met deze game en de slag en onze review kun je hier vinden.