Doorgaan naar artikel
Sports Interactive en SEGA hebben Football Manager 2020 aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Sports Interactive en SEGA hebben middels een persbericht Football Manager 2020 aangekondigd. Hoewel het 2020 in de naam draagt, zal het nog dit jaar verschijnen. Dat is niet het meest opmerkelijke nieuws, want voor het eerst in de geschiedenis zal het spel als launchtitel beschikbaar zijn op een nieuw platform, namelijk Google Stadia. Miles Jacobsen, Studio Director bij Sports Interactive, zei daar het volgende over:

Football manager op Stadia komt inclusief technologie die alleen op dat platform beschikbaar is, met de kracht van de cloud en de datacentra van Google die ervoor zorgen dat meer wedstrijden parallel verwerkt kunnen worden met behulp van vrije bandbreedte over het hele systeem – dit betekent dat je meer competities in je save kunt laden of gewoon voor een snellere ervaring kunt gaan door het aantal competities hetzelfde te houden, met snellere verwerking dan op andere platformen.

Football Manager 2020 zal in november verschijnen voor pc en Mac. Football Manager 2020 Touch, een aangepaste versie voor mobiele apparaten, zal in diezelfde periode te downloaden zijn op Android en iOS. De versie voor de Nintendo Switch komt later die maand. Patrick was vorig jaar nog enorm te spreken over het vorige deel, zijn review kun je hier rustig teruglezen.