IFA19: Jabra Elite 75t-oordopjes zijn nieuwste in de serie

Johan van de Westerlo, 08 september 2019
Profiel

Er zijn al verschillende audio-producten onthuld tijdens de IFA in Duitsland. Ook Jabra is hier aanwezig en zij hebben de Jabra Elite 75t-oordopjes onthuld, de opvolger van de Elite 65t. Het gaat hier om volledig draadloze oordopjes zonder dat de ze met een kabel met elkaar verbonden zijn.

Jabra heeft de vorige uitvoering eens goed onder de loep gelegd en ze zijn met enkele verbeteringen gekomen. Zo zijn ze niet alleen 20 procent compacter, maar is ook de accuduur flink verbeterd. Doordat de oordopjes wat kleiner zijn, zullen ze beter in je oor passen. Ook zullen ze beter blijven zitten, omdat ze minder zwaar zijn.

De 65t gaat volgens Jabra ongeveer 5 uur mee op één acculading. Met de 75t wordt dit nog eens 2,5 uur langer, aldus Jabra. Niet alleen de oordopjes, maar ook het oplaaddoosje heeft een upgrade gekregen. Bij de vorige uitvoering konden de dopjes tot twee keer toe volledig worden opgeladen. Met deze vernieuwde uitvoering kan dit tot wel vier keer. Je kan hiermee tot wel 28 uur aan muziek luisteren.

De Jabra Elite 75t-oordopjes worden in twee kleuren geleverd, namelijk Gold Beige en Titanium Black. Ze zijn ook voorzien van het IP55-certificaat waarmee ze stof- en waterdicht zijn. Je kan er dus met gemak buiten mee gaan fietsen of lopen en je hoeft niet bang te zijn voor wat regen.

De Jabra Elite 75t-oordopjes zijn vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar voor de adviesprijs van €199,-