Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Het lijkt nog zo kort geleden, maar het is toch echt waar: Kingdom Hearts III is alweer bijna acht maanden oud. Vlak voor de Tokyo Game Show 2019 heeft Square Enix alvast de Kingdom Hearts III Re Mind-trailer getoond. Hierin kunnen fans van de game zien wat ze kunnen verwachten van dit aankomende stukje DLC. Voor de zekerheid zullen we het nog even zeggen: je moet de ondertitelingen bij dit filmpje wel via YouTube aanzetten om het allemaal te kunnen begrijpen, tenzij je vloeiend Japans spreekt.

De trailer legt vooral de nadruk op het verhaal: er komt geen gameplay aan te pas. Dit is natuurlijk niet zo erg, omdat we inmiddels donders goed weten wat we van de gameplay kunnen verwachten. Wel zullen er nieuwe Keyblades vrij te spelen zijn en daarmee ook een nieuwe ‘form’ voor Sora.

Kingdom Hearts III Re Mind verschijnt ergens gedurende de winter voor de PlayStation 4 en Xbox One in de vorm van een gratis update. Ben je er nog steeds niet over uit of je de game een kans moet geven? Lees dan snel nog even onze review.

Kingdom Hearts III Re Mind