Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Tijdens Gamescom 2019 hebben we ons nog flink weten te vermaken met de demo-versie en leek het alsof de game bijna klaar was. Helaas heeft Bethesda vandaag aangekondigd dat DOOM Eternal is uitgesteld.

Om ervoor te zorgen dat jullie de beste ervaring krijgen — wat betekent dat DOOM Eternal aan onze standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking — hebben we de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. We realiseren ons dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.

Maar er is niet alleen maar slecht nieuws, want in hetzelfde persbericht maakt Bethesda ook bekend dat iedereen die het spel vooraf besteld heeft, gratis DOOM 64 krijgt op de dag van release. Ook zal er na de release een update komen die de Invasion-modus met zich mee zal brengen, hierin kun je inbreken in de speelsessie van iemand anders.

DOOM Eternal zal op 20 maart 2020 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Later dat jaar zal ook de Switch-versie uitkomen, maar die heeft nog geen exacte datum.