Doorgaan naar artikel
Renegade Game Studios werkt aan Scott Pilgrim-bordspel
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Op de website laat Renegade Game Studio weten dat er gewerkt wordt aan een Scott Pilgrim-bordspel. Hiervoor lanceert de uitgever op 15 oktober een Kickstarter-campagne.

In Scott Pilgrim Miniatures the World, zoals het spel zal heten, probeert een speler alle anderen te verslaan. Scott en zijn vrienden werken samen om een van de ‘evil exes’ te verslaan. Bovendien zal het spel geschilderde miniaturen van verscheidene personages bevatten en zullen de borden iconische locaties uit de serie weergeven. Meer informatie komt als de campagne lanceert op Kickstarter.

De Scott Pilgrim-serie is een populaire reeks stripboeken geschreven door Brian Lee O’Malley. Het gaat over de avonturen van alledaagse jongvolwassene Scott, die het hart van Ramona Flowers probeert te winnen. Ondertussen zijn er een film, videogame en kaartspel op gebaseerd. Nu komt er dus ook een miniaturenspel aan.

Scott Pilgrim Miniatures the World wordt ontworpen door Erica Bouyouris. Zij staat vooral bekend voor het spel Bosk, maar ze heeft ook gelicenseerde spellen gemaakt, zoals Ghostbusters: The Card Game. Uitgever Renegade Game Studios staat op het moment vooral bekend om Architects of the West Kingdom.

Scott Pilgrim-bordspel