Vrij uitgebreide Dragon Quest Builders 2-demo vanaf nu speelbaar

Rutger Engel, 05 november 2019
Profiel

Vanaf vandaag heeft Square Enix een Dragon Quest Builders 2-demo speelbaar gemaakt voor iedereen met een PlayStation 4 of Nintendo Switch:

Verken de wereld van DRAGON QUEST BUILDERS™ 2 met de JUMBO-DEMO. Pas je personage aan en ga de eerste confrontatie aan met de kinderen van Hargon. Verken het Isle of Awakening en zeil naar Furrowfield om de dorpelingen te helpen hun dorp te herbouwen. Wees niet bang om te verkennen, want je kunt je opslaggegevens meenemen naar de volledige versie van DRAGON QUEST BUILDERS™ 2!

Als het hele avontuur van Furrowfield al beschikbaar is en je niet na bijvoorbeeld de eerste twee missies daar uit de demo gegooid wordt, is dit een behoorlijk uitgebreide demo. Dit wordt ook enigszins versterkt door het feit dat het de Jumbo-demo wordt genoemd. Hierdoor kan je een enorm goed beeld van de game krijgen voordat je het zelf koopt en zoals hierboven ook staat, gaan je opslaggegevens mee naar de volledige versie.

Wij waren bijzonder positief verrast door Dragon Quest Builders 2 en raden iedereen aan om de demo een kans te geven. Lees onze review als je nog twijfels hebt.