Meer tijdelijke PlayStation Now-games vanaf nu beschikbaar

Rutger Engel, 04 december 2019
Profiel

Sony heeft weer een paar nieuwe, tijdelijke PlayStation Now-games aangekondigd. PUBG, Wolfenstein: The Old Blood en F1 2019 zullen tussen nu en 3 maart 2020 te spelen zijn met de dienst van PlayStation.

Sony is sinds een paar maanden zich meer gaan richten op PlayStation Now. Alhoewel het niet de grootte van Xbox Game Pass aan hoeft te nemen, volgens Sony zelf, moet het wel wat aantrekkelijker worden. Daarom komen er, naast het feit dat er gewoon veel games mee te spelen zijn, ook tijdelijke games bij. Dit zijn grote games die voor een paar maanden gratis te spelen zijn voor abonnees. Zo werd dit nieuwe initiatief begonnen met de aanbieding van God of WarGrand Theft Auto V, Uncharted 4 en Infamous Second Son. Deze titels zijn nog te spelen tot 2 januari.

We moeten zeggen dat we wel blij zijn met deze nieuwe instelling voor PlayStation Now. Alhoewel het jammer is dat de toptitels na een paar maanden weer weg gaan, maakt het de dienst wel een stuk aantrekkelijker. En laten we eerlijk zijn, in een paar maanden kan je wel klaar zijn met een game als je dat echt wilt. Laten we hopen dat januari weer wat moois voor ons in petto zal hebben om te compenseren voor het feit dat de knallers eruit gaan.