Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Op de laatste dagen van het jaar blikken we terug op 2019. De gameredactie doet dit door een aantal persoonlijke top 3’s met jullie te delen. Vanaf januari mogen jullie weer stemmen op de Awards, waarin jij bepaalt welke game het beste was, maar eerst is het tijd voor de persoonlijke top drie van Erwin:

Dit jaar is misschien niet het meest spectaculaire jaar geweest, maar er zijn genoeg games uitgekomen en ik denk dat iedereen dan ook best zal hebben genoten van het gamejaar 2019. Volgend jaar lijkt op voorhand al een mooier jaar te gaan worden met de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. Ook met games als The Last of Us 2, Watch Dogs Legion, Halo Infinite en natuurlijk Cyberpunk 2077 komen er een boel interessante titels uit. Dan nu mijn top 3:

1.

The Outer Worlds


The Outer Worlds is een heerlijke RPG geworden met lekker veel keuzevrijheid en humor. Het begint meteen al goed met je contactpersoon die door je escape pod geplet wordt. Ook de planeten zien er tof uit en de conversaties tussen je metgezellen zijn goud waard.

review
The Outer Worlds

2.

GreedFall


GreedFall is zeker niet de meest indrukwekkende RPG ooit, maar ik heb me er best mee vermaakt. Een toffe setting, vermakelijke combat en interessante quests. Gewoon een prima AA-game.

review
GreedFall

3.

Need for Speed Heat

Need for Speed blijft voor mij altijd een heerlijke arcade-racer. Heat is een uitstekend deel in de franchise geworden. Vooral de verschillen tussen overdag of ’s nachts racen is erg tof gedaan. Het verhaaltje heeft natuurlijk weinig om het lijf, maar daar draait het dan ook totaal niet om.

review
Need for Speed Heat