Doorgaan naar artikel
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

CMON werkt samen met Spin Master Games om een Marvel-bordspel op de markt te brengen. Dat laat de uitgever weten op Facebook. Wanneer Marvel United, zoals het spel gaat heten, op Kickstarter zal verschijnen is nog niet bekend.

In de bijbehorende videoclip zien we verschillende superhelden en superschurken die wij onderhand allemaal al wel kennen van de films of stripboeken. De personages worden vormgegeven als plastic miniaturen in Chibi-stijl. Verder weten we nog weinig over het spel, maar het doet wel erg denken aan de Arcadia-reeks. Mogelijk wordt het een spin-off vergelijkbaar met de Night of the Living Dead-versie van Zombicide.

Cool Minis or Not, of CMON, is een bordspeluitgever die er vooral om bekend staat mooie, plastic figuren te gebruiken in hun spellen. Arcadia Quest en Zombicide zijn erg bekende bordspellenreeksen die zij gemaakt hebben. Ook strategische hoogstandjes zoals Rising Sun en Blood Rage zijn onder hun vaandel gemaakt. Spin Master Games is wat minder bekend, en is voornamelijk verantwoordelijk voor Five Minute Dungeon en Five Minute Marvel.