Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Battlefield V heeft inmiddels al de nodige updates en extra content mogen ontvangen middels verschillende hoofdstukken. Met Battlefield V Into the Jungle gaan we hoofdstuk 6 in en worden we, zoals de naam al weggeeft, meegenomen naar de jungle.

In hoofdstuk 6 gaan we verder met de strijd tussen de Amerikanen en de Japanners, alleen dit keer niet in de Pacific, maar in de dichtbegroeide gebieden van de Solomon Islands. Hier worden gebouwen en smalle steegjes ingeruild voor gevaarlijke moerassen, rivieren, mangroves en rieten hutjes. Dit is een ideale omgeving voor korte afstandsgevechten, waarbij er verschillende voertuigen van buitenaf beschikbaar zijn.

Ook in dit nieuwe deel zijn er wapens vrij te spelen, namelijk de Type 11 LMG, Model 37 shotgun, M1A1 Bazooka en de M2 Carbine. Er is ook een gadget te verdienen in de vorm van de Lunge Mine Gadget. Deze wapens zijn te verkrijgen middels de Chapter Rewards die elke week worden vernieuwd. Spelers kunnen daarnaast drie nieuwe elites verwelkomen, waaronder de assault specialist Misaki Yamashiro, de piloot Steve Fisher en de Zero-piloot Akira Sakamoto. Misaki is nog een aanvullende elite, maar kan enkel worden vrijgespeeld als Chapter Reward op rank 40.

Battlefield V Into the Jungle is vanaf 6 februari 2020 beschikbaar.