Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de FlushBrush-toiletborstel.

Een toiletborstel is een handig hulpmiddel wanneer er een ongewenste streep is achtergebleven na een grote boodschap. Het maakt dit ook direct het meest smerige hulpmiddel in het “kleinste kamertje”. Veelal wordt de borstel na het gebruik een keer afgeklopt en teruggeplaatst in de houder naast de pot. Gezien de handelingen die je met de toiletborstel doet is dit meestal geen frisse bedoeling, vooral niet op een openbaar toilet.

De FlushBrush-toiletborstel brengt hier verandering in. De borstel zelf wordt namelijk in een houder geplaatst in de wc-pot. Hierdoor wordt de borstel na elke spoelbeurt gewassen en blijft deze schoon. Wanneer je de borstel wilt gebruiken steek je de steel in de borstel en veeg je de ongewenste sporen weg. Doordat de borstel in de wc-pot blijft hangen, heb je ook geen last van druppels op de grond of een badje vol water en bacteriën in de houder.

De FlushBrush-toiletborstel wordt via Kickstarter aangeboden voor de prijs van ongeveer €28,-.