Doorgaan naar artikel
White Goblin Games viert met ons de Maand van Imperial Settlers
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Februari is de Maand van Imperial Settlers. Dat laat White Goblin Games weten op de website. Dit doet de uitgever omdat er binnenkort twee nieuwe spellen in de wereld van Imperial Settlers uitkomen: Imperial Settlers: Empires of the North en Imperial Settlers: Roll and Write. In februari zijn alle Imperial Settler-spellen, inclusief de twee nieuwe, in de aanbieding. En wij van NWTV doen mee met het feestje!

In samenwerking met White Goblin Games en spellenwinkel en bordspelcafé Paaprika organiseren wij op zaterdag 22 februari tussen 12.30 en 16.30 een evenement waarbij jullie met mij Imperial Settlers: Empires of the North kunnen spelen. Ik zal persoonlijk het spel uitleggen, en misschien doe ik zelfs wel mee! Het is dus een uitstekende kans om het spel te leren spelen en uit te proberen. Bovendien zijn zowel Empires of the North, Roll and Write en de voorgaande spellen in de reeks te koop zijn in de winkel, met 15% korting. Het adres van de winkel is Beukerstraat 66, 7201LG Zutphen.

Paaprika, Maand van Imperial Settlers

Paaprika is een gezellige plek waar bordspelliefhebbers naar hartenlust een spelletje kunnen spelen met een drankje. Bovendien is er een breed assortiment aan bordspellen te koop. Daarnaast organiseert de winkel ook evenementen, zoals Magic-toernooien en Dungeons and Dragons-sessies voor beginners. Deze evenementen worden op Facebook aangekondigd.

Daarnaast kunnen jullie binnenkort ook een review vinden van Empires of the North verwachten. Houd onze site dus in de gaten!

Maand van Imperial Settlers

Imperial Settlers: Empires of the North is een civilization-spel. Spelers kunnen als Schotten, Inuit of Vikingen spelen en trachten welvaart voor hun clan te vergaren. Dit doen ze door grondstoffen te verzamelen, gebouwen te bouwen en door op zoek te gaan naar nieuwe landen. Bovendien heeft elke clan twee verschillende leiders, voor een totaal van zes verschillenden. Elk heeft zijn eigen speelstijl.