Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Er zijn door de jaren heen al flink wat jachtgames ontwikkeld, maar die waren vooral gericht op een wat kleiner publiek. Het genre spreekt niet iedere gamer aan, maar voor de liefhebbers is nu Hunting Simulator 2 aangekondigd.

Zoals de naam het al weggeeft, is dit het tweede deel in de serie en hebben de ontwikkelaars weer gezorgd voor nieuwe features voor een compleet andere beleving. Zo hebben ze onder andere een jachthond toegevoegd die een grote rol speelt in het opsporen van dieren. In de verschillende gebieden zijn meer dan 33 verschillende soorten dieren te vinden die elk hun eigen gedrag vertonen. Dit gedrag wordt middels kunstmatige intelligentie erg realistisch vormgegeven.

In Hunting Simulator 2 ga je met je viervoeter op pad om de dieren op te sporen en je missies te voltooien. Met meer dan 75 officiële wapens, accessoires en kleding-items kan je je op elke situatie aanpassen om het gewenste resultaat te behalen.

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Later zal de game ook nog voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.