Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Trust draait al behoorlijk wat jaren mee als het gaat om randapparatuur voor computers. Denk aan muizen, toetsenborden, audio-apparatuur, maar ze hebben ook een game-divisie. Zo hebben ze de Trust GXT 488 Forze-gamingheadset onthuld voor een zachte prijs.

Het design laat zien dat de headset speciaal voor de PlayStation is ontworpen. Het grote PlayStation-logo op de oorschelpen laat dit duidelijk zien. Met de aanwezige 3,5mm jack-aansluiting kan de headset eenvoudig worden aangesloten op de DualShock 4-controller en zo is er verder geen installatie vereist.

De oorschelpen zijn voorzien van flinke 50mm drivers en het geluid wordt ondersteund door een flinke bas voor extra effect tijdens het gamen. De hoofdband is vrij flexibel en te verstellen in verschillende standen zodat deze door iedereen passend te maken is. De Trust GXT 488 Forze-gamingheadset is in de in drie verschillende kleurstijlen te verkrijgen, namelijk zwart, blauwe camo en grijze camo. De adviesprijs van de headset ligt met zijn €44,99 vrij laag ten opzichte van veel andere headsets.