Doorgaan naar artikel
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Evenementenmanager / redacteur
Profiel

Met het vierde Apex Legends-seizoen, genaamd Assimilation, komt de robot Revenant zich melden als de nieuwe Legend. Hij was ooit de beste menselijk huurmoordenaar, tot hij tot leven werd gewekt in de vorm van een robot. Waar hij ooit een reden nodig had om mensen te doden, roeit hij nu iedereen uit die in zijn weg staat. In de bovenstaande video kun je een goede indruk krijgen van alle nieuwe zaken in het vierde seizoen. Apex Legends en het vierde seizoen zijn nu te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Revenant is een ideaal personage waarmee je andere teams in de val kan lokken. Zijn vaardigheid creƫert een wolk die de mogelijkheid voor tegenstanders om vaardigheden te activeren, tegenhoudt. Hij kan ook hoger klimmen, zodat hij sneller bovenop gebouwen kan komen om de tegenstanders te verrassen. Zijn ultieme vaardigheid is een obelisk die zorgt dat alle spelers uit het team een schaduw worden, en zodra deze sterven, ze terug gaan naar de obelisk met slechts een enkel levenspunt. Op deze manier krijg je toch nog een kans om te overleven waar je anders wellicht was gestorven.

Apex Legends-seizoen

Met het nieuwe seizoen komt ook een nieuw wapen, de Sentinel. Een energie sniper rifle waarbij je vijanden over een lange afstand snel kunt uitschakelen. Ook zijn er enkele aanpassingen gedaan voor bestaande wapens. Zo is de Devotion nu een gouden wapen die je vindt in loot drops, terwijl de L-Star juist nu in het wild te vinden is. Zo zijn er meer keuzes gemaakt om het spel beter te balanceren en dit seizoen is ideaal om dat uit te testen.

Het bestaande level laat ook de gevolgen zien van de vele gevechten die hebben plaatsgevonden, waardoor besloten is de eerste helft van het seizoen in World’s End te spelen en daarna terug te keren naar King’s Canyon. Spelers kunnen zo beide levels opnieuw ervaren met de nieuwe Legends.

Spelers kunnen ook een nieuwe Battle Pass aanschaffen, waardoor je met elk niveau nieuwe spullen vrijspeelt. Denk daarbij aan toffe outfits voor je personages, coole skins voor je wapens en veel meer. Hoe hoger je komt, hoe meer spullen je krijgt tijdens dit vierde Apex Legends-seizoen.

Apex Legends-seizoen