Doorgaan naar artikel
XL-editie Graspop line-up inmiddels bijna compleet
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Algemeen manager
Profiel

De laatste weken heeft de organisatie voor de XL-editie Graspop 2020 niet stilgezeten en zijn er een hele hoop aankondigingen geweest. Waar wij eerder al voor jullie de andere aankondigingen op een rijtje gezet hebben, willen wij jullie nu ook graag meenemen langs het laatste nieuws van Graspop 2020.

Met 3 Doors Down, Mastodon, Rival Sons en Skillet zijn er weer een aantal grote namen aangekondigd die zich nog bij de line-up hebben gevoegd. Daarnaast heeft het festival aangekondigd dat Mayhem helaas hun show heeft moeten annuleren en dus niet meer op de XL-editie van Graspop 2020 zullen verschijnen.

In dezelfde aankondiging werden nog twaalf andere bands aangekondigd die ook hun opwachting zullen maken op het podium van Graspop 2020. Dit zullen de volgende namen zijn: Amaranthe, Fleddy Melculy, John Garcia & The Band Of Gold, L7, Majestica, Periphery, Sloper, Stake, Suicide Silence, Thy Art Is Murder, Tiamat en Wage War.

Vervolgens kon het festival ons gisteren ook nog melden dat inmiddels alle combi-tickets al uitverkocht zijn. Bij de stand van gisteren waren er alleen nog dagtickets over voor de donderdag, vrijdag en zaterdag van het festival. Mocht je in ieder geval nog een gedeelte van het festival mee willen pakken, dan zal je dus heel snel moeten zijn met het inslaan van een ticket. Deze tickets kun je kopen via de officiële kanalen van ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.