Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Scrubber-zeeppomp.

Het is gebruikelijk om je handen regelmatig te wassen en al helemaal in deze tijden. Nu is dit niet veel werk en na 30 seconden ben je toch meestal wel klaar. Toch heeft Deeplocal iets ontwikkeld dat het handenwassen wat muzikaler maakt. Ze hebben namelijk de Scrubber-zeeppomp ontwikkeld. Het is een zeeppomp met een Spotify-integratie die tijdens het handenwassen een liedje afspeelt uit je Spotify-lijst. Nu is het niet de bedoeling dat je voor 3 of 4 minuten je handen gaat wassen, daarom speelt de Scrubber het liedje af voor maar twintig seconden. Dit is namelijk een soort vuistregel om je handen minimaal twintig seconden te wassen voordat ze echt schoon zijn.

In tegenstelling tot vele gadgets heeft Deeplocal de uitleg om er zelf een te maken online geplaatst. Mocht je een handige Harry zijn en het leuk vinden om eens een nieuw projectje te starten, dan is dit wel een leuke bezigheid.