Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Waar Sony al vrij vroeg was met het (per ongeluk) bekendmaken van de gratis PlayStation Plus-games voor de komende maand, heeft Microsoft tot de allerlaatste dag gewacht met het aankondigen van de Games with Gold april 2020. De line-up voor deze maand is zo slecht nog niet en bestaat, met Project Cars 2, Knights of Pen and Paper Bundle, Fable Anniversary en Toybox Turbos, uit twee racegames en twee RPG’s.

Het in 2017 verschenen Project Cars 2 is een uitstekende simulatie-racegame. Houd je auto op de baan met de realistische besturing en dynamische weersomstandigheden. Race over 140 circuits en verzamel meer dan 180 bolides. De Knights of Pen and Paper Bundle is dan iets compleet anders. Ga op een ouderwets rollenspel-avontuur met deze twee pen-and-paper RPG’s. Voltooi queesten en hak monsters in de pan of neem de rol van de ‘Game Master’ op je.

Fable Anniversary is de remaster van de eerste Fable-game die op de allereerste Xbox en pc uitkwam. Geniet van een heerlijk avontuur in Albion doorspekt met heel veel Britse humor. Met Toybox Turbos verzamel je 35 wagens en scheur je door achttien krankzinnige circuits, terwijl je je tegenstanders bestookt met power-ups.

Alle informatie over de games en hun tijdelijke gratis beschikbaarheid lees je op de Xbox-nieuwssite.