Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Building Brick Waffle Maker.

Al van jongs af aan krijg je van je ouders aan tafel te horen dat het eten niet is om mee te spelen. Kinderen doen dit vaak wanneer ze geen honger meer hebben of simpelweg die erwtjes niet lekker vinden. Om de kinderen tegemoet te komen is op Kickstarter een nieuw apparaat gelanceerd, namelijk de Building Brick Waffle Maker. Het ziet er in de eerste instantie uit als een normaal wafelijzer, maar wanneer je hem openklapt zie je gaatjes en noppen op het ijzer geplaatst.

Met de Building Brick Waffle Maker worden kleine lego-achtige wafelblokjes gemaakt, waarmee je ze op elkaar kunt stapelen en zelfs een heel kunstwerk mee kunt maken. Tenminste, als je creatief bent. Het apparaat maakt verschillende wafelblokjes in diverse formaten, zodat je verschillende creaties kunt maken. Dit maakt de lunch voor kinderen en wellicht ook voor de volwassenen een stuk leuker.

De Building Brick Waffle Maker is voor ongeveer 50 dollar te reserveren op Kickstarter.