Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Gisteravond laat vond er weer een Inside Xbox plaats. Hierin heeft Microsoft het nodige nieuws gedeeld rondom de Xbox Game Pass, survivalgame Grounded, de Xbox Series X en meer. De hele aflevering vind je onderaan deze pagina terug, maar we zetten het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje.

Grounded krijgt Early Access in juni

Vanaf 28 juni krijgen leden van Xbox Game Pass Ultimate en Steam toegang tot de Early Access van Grounded, de nieuwe survivalgame van het geliefde Obsidian Entertainment. Verder is er ook een eerste blik geworpen op het verhaal.

Nieuwe Xbox Games Pass-titels

Microsoft heeft ook een aantal nieuwe titels voor Xbox Games Pass aangekondigd. Overcooked! 2, Football Manager 2020, Journey to the Savage Planet, Alvastia Chronicles, Stranger Things  3: The Game en Mistover zullen binnenkort allemaal naar de dienst komen.

Meer Sea of Thieves

Alhoewel het een game is waar misschien niet iedereen het altijd over heeft, wordt het nog volop gespeeld. Dat er weer een update voor Sea Of Thieves aan zit te komen, mag dus niet helemaal een verrassing zijn. De update van april heet Ships of Fortune en is gratis!

Eerste uitgebreide gameplay The Last Campfire

Hello Games (No Man’s Sky) werkt hard aan The Last Campfire. Afgelopen nacht kregen we de eerste uitgebreide gameplaybeelden van dit spel. We worden er nog niet ongelooflijk veel wijzer van, maar het ziet er wel bijzonder sfeervol uit!

Verder is er nog gesproken over Gears Tactics, de Xbox Series X, Project xCloud, Forza Street en meer. Je vindt de hele aflevering hieronder: