Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

In een apocalyptische wereld in het jaar 2032, worden criminelen ingevroren en genetisch geherprogrammeerd om zo als een ander mens hun herintrede te doen in de maatschappij. Dit waren de eerste woorden die we hoorden toen Demolition Man in een trailer werd aangekondigd in 1993. De film, onder fans gezien als een van de betere Sylvester Stallone-films, gaat over een onterecht vervolgde agent die uit zijn cryo-slaap wordt gehaald om de uit dezelfde cryo-slaap ontwaakte crimineel nu weer opnieuw op te sluiten. Deze iconische sciencefictionfilm uit 1993 is vrij geliefd onder de fans en heeft al jaren de speculaties gevoed over een vervolg. En nu is er dan eindelijk een vervolg aangekondigd! Na veel vragen over de komst van een mogelijk vervolg voor de film, kwam Sylvester Stallone op zijn Instagram naar buiten met een Q&A-sessie waarin hij de meest prangende vragen van zijn fans trachtte te beantwoorden. Hierin liet hij even heel koeltjes vallen dat Demolition Man 2 in de steigers stond, het er goed uitzag en hij er bezig mee was met Warner Bros. om het project te kunnen realiseren.

In dezelfde Q&A-sessie bracht Stallone ook naar buiten dat hij voor zijn langgekoesterde project voor de film Hunter, naar het boek met dezelfde naam, nu ook uitzicht heeft op de productie van de film. Als laatste hoorden we Sylvester Stallone ook nog aankondigen dat hij de film Nighthawks in een serie heeft getransformeerd en eraan werkt om het naar de streamingdienst van Universal te brengen.

Zo wist hij eigenlijk in korte tijd zijn fans drie projecten te geven om naar uit te kijken en liet hij het niet na om ook nog een kleine bonus mee te geven: hij heeft op dit moment nog veel ideeën voor Rocky en buigt zich over de mogelijkheden om met een van die ideeën concreet aan de slag te gaan.