Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Volgende maand kunnen we het virtuele jachtgeweer weer uit de kast halen om aan de slag te gaan met de nieuwe game van Nacon. In de nieuwe Hunting Simulator 2-trailer worden verschillende jachthonden gepresenteerd.

De video benadrukt dat de viervoeter een grote rol speelt in het leven van een jager en dat is bij dit tweede deel duidelijk merkbaar gezien ze hier veel aandacht aan hebben besteed. De jachthonden helpen je bijvoorbeeld om een prooi op te sporen, wat normaal gesproken veel moeilijker zou gaan of langer zou duren. Een hond heeft een bijzonder goede neus en kan met behulp van zijn reuk dieren sneller opsporen.

Er zijn in Hunting Simulator 2 maar liefst drie hondenrassen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken en vaardigheden. Zo kan je op pad gaan met een Beagle, Labrador Retriever of German Shorthaired Pointer. Naarmate de progressie vordert, kan je gebruik maken van de verschillende honden en kies jij je trouwe metgezel bij elke specifieke jacht.

Hunting Simulator 2 ligt vanaf 25 juni in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Nintendo Switch-versie zal later worden uitgebracht.