Doorgaan naar artikel
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Evenementenmanager / redacteur
Profiel

Wij mochten helaas niet naar het hoofdkantoor van Ubisoft om het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege te spelen, maar gelukkig werden we wel uitgenodigd om online een presentatie te bekijken om vervolgens zelf twee uur met de nieuwe operators in de aangepaste versie van House te spelen. Bekijk onderaan de pagina de gameplay van onze exclusieve speelsessie en lees hieronder meer over de operators van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Steel Wave.

De aanvaller voor dit seizoen is Ace, die een busje kan gooien dat harde en zachte muren tot drie keer toe kan doorboren. Het apparaat, de SELMA, maakt gaten ten grote van een Mira-raam. Hij heeft drie van dit soort busjes, dus hij kan redelijk veel gaten maken voor de aanvallers. De verdediger is Melusi. Zij kan een apparaatje neerzetten dat een hoop herrie maakt zodra een aanvaller in het zicht komt. Deze vertraagt de aanvaller afhankelijk van hoe dichtbij deze staat. Het apparaat is kogelvrij, maar kan wel verwoest worden met een klap of explosieven. Ideaal om aanvallers af te leiden terwijl de verdedigers hen uitschakelt.

Het vernieuwde level is House, de klassieke map waar de game zo bekend mee is geworden. Het heeft enkele nieuwe kamers gekregen, maar is qua indeling nog redelijk hetzelfde. De nieuwe elite-outfit is dit keer voor Echo, die lijkt op een echte ninja. Verder zijn er kleine wijzigingen ingevoerd voor bestaande personages, zo hebben enkele personages een ander secondair wapen gekregen om uit te kiezen en is Amaru aangepast, zodat ze iets praktischer zal zijn in de game.