Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

We hebben lang moeten wachten op het spel, want ook deze game ontkwam uiteindelijk niet aan uitstel, maar het bleek het allemaal meer dan waard. Velen zullen inmiddels de campagne wel uitgespeeld hebben en bezig zijn met het multiplayer-gedeelte. De eerste Doom Eternal-update, die vanaf nu beschikbaar is, brengt naast de nodige bugfixes ook Empowered Demons.

Dat moeten we misschien even uitleggen. Wanneer je word neergeschoten in de campagne wordt deze demoon getransporteerd naar iemand anders die bezig is met de campagne, maar dan wordt de demoon ook een stukje sterker. Lukt het de ander om deze sterkere demoon om te leggen, dan krijgt hij extra levenspunten en munitie. Lukt het de speler niet om deze Empowered Demon te doden, dan gaat hij weer door naar de volgende. Net zolang tot iemand hem weet te verslaan.

Doom Eternal is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Mocht je verder nog willen weten wat er allemaal aangepast is, dan kun je het beste even hier kijken.