Doorgaan naar artikel
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Redacteur
Profiel

Al een tijdje geleden teasde Netflix ons met de aankondiging dat Undercover seizoen 2 + 3 “binnenkort” op Netflix zouden verschijnen, maar nu is het eindelijk concreet geworden. We zullen pillenkoning Ferry Bouman op 6 september weer zien worden vertolkt door Frank Lammers.

De teaser, die Netflix vandaag online gooide, laat zien hoe Ferry inmiddels in de gevangenis zit en vanuit daar zijn mannen aanstuurt. Hij is inmiddels zelf achter de ware identiteit gekomen van Kim, en probeert er nu achter te komen wie Bob is. De teaser laat ons ook kort zien hoe onze undercover-agenten samen gezellig in een barretje zitten, niet wetende wat er komen gaat.

Bij de aankondiging heeft Netflix verder vrijgegeven dat zowel Kim en Bob, na de arrestatie hun eigen weg zijn gaan, maar zij weer opnieuw gaan samenwerken. Waar Kim werkt bij Human Rights in Syrië en daar veel nieuwe informatie over illegale wapenhandel te weten komt, probeert Bob vervolgens het vertrouwen van twee wapenhandelaars in België te winnen. Terwijl Bob zich echter vooral bezig houdt met oppakken van criminelen, probeert zijn dochter Polly erachter te komen wie haar vader werkelijk is. Kortom, er is genoeg om naar uit te kijken voor 6 september.

Wat er als bijzonderheid nog valt te melden is dat we in de trailer Rico Verhoeven zien verschijnen. Dit lijkt er dus op te wijzen dat ook hij in de serie mee zal spelen. Daarnaast, en dat zullen vele fans van de serie toch jammer vinden, heeft Netflix alleen seizoen 2 aangekondigd. Ook al kwam Netflix eerst met het nieuws dat seizoen 2 + 3 “binnenkort” zouden verschijnen, nu zal dus alleen Undercover seizoen 2 op 6 september online komen. We zullen dus sowieso nog even moeten wachten.