Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Cold War-beelden gelekt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

We weten allemaal dat de ontwikkelaars druk bezig zijn met de ontwikkelingen van de nieuwe shooter in de welbekende CoD-serie. Al geruime tijd gaan er verschillende geruchten rondom de naam en de setting waarin de game zich zou afspelen. Vandaag werd het bericht naar buiten gebracht dat de mogelijke eerste Call of Duty: Cold War-beelden gelekt zijn.

Volgens de verhalen zou er maar liefst drie kwartier aan beeldmateriaal gelekt zijn van de nieuwe Call of Duty-game die later dit jaar op de markt komt. Helaas is niet de volledige video terug te vinden, maar zijn er wel korte video’s aanwezig via verschillende kanalen. Zo is er een Reddit-post waarin de beelden te zien zijn, maar ook op Twitter verschenen de beelden al snel. Wees er snel bij, want het zou zomaar kunnen zijn dat de video offline wordt gehaald.

De beelden tonen niet bijzonder veel informatie. Wat we wel zien is dat het er allemaal wat flets uitziet en dat er nog weinig textures en details aanwezig zijn. Het is duidelijk een game in ontwikkeling en nog niet gereed voor het grote publiek. Aan de andere kant ziet de omgeving en het wapen er niet uit alsof het uit de Koude Oorlog komt, een veelbesproken setting van het nieuwe deel.

Activision heeft nog niet gereageerd op de video en heeft ook nog niets bekendgemaakt, maar zal dit hopelijk in de nabije toekomst wel gaan doen. We zijn namelijk erg nieuwsgierig geworden na het zien van de beelden.