Doorgaan naar artikel
Nieuwe Hunting Simulator 2-beelden tonen beschikbaar assortiment
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Sinds de aankondiging van Nacon zijn er al verschillende video’s uitgebracht waarin je onder andere kunt zien wat je met je jachthond kunt doen. In de nieuwe Hunting Simulator 2-beelden is te zien met welk materiaal je aan de slag kunt.

Je kan in Hunting Simulator 2 wel op pad gaan met je trouwe viervoeter, maar dit is geen garantie voor een succesvolle jacht op dieren. Hiervoor heb je nog wel wat materiaal nodig zoals camouflagekleding, lokmiddelen en natuurlijk wapens. In de reeds gelanceerde video wordt dit verder uitgelicht en is te zien wat je allemaal tot je beschikking hebt in de game. Zo zijn er meer dan zeventig verschillende wapens aanwezig en meer dan negentig verschillende kledingstukken met bijbehorende accessoires.

De ontwikkelaars hebben gebruikgemaakt van bestaande merken. Denk bijvoorbeeld aan de Winchester-wapens, maar ook die van Browning, Sako, Tikka, Verney-Carronm Barret, Bear Archery en Berretta. Voor de kleding en accessoires zien we merken als Bushnell, Kryptek, SJK, Ligne Verney-Carron, Browning en Beretta voorbijkomen.

Om de beste uitrusting samen te stellen kan je de beschikbare voorwerpen testen op de schietbaan. Hier kun je langzamerhand de beste combinaties samenstellen passend bij de gewenste situatie of omgeving.

Hunting Simulator 2 ligt vanaf 25 juni in de winkel voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie wordt op 16 juli uitgebracht. Voor de Nintendo Switch zullen we nog iets langer moeten wachten. Hier is helaas nog geen releasedatum van bekend.