Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Q.workntine Office Pods.

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn er veel regels rondom de werkplekken waar vele van ons de meeste tijd doorbrengen. Veel werknemers zullen nog vanuit huis hun werk doen om zo veel mogelijk besmettingsrisico’s te beperken, maar veel bedrijven vinden het wel prettig wanneer de medewerkers weer langzamerhand naar kantoor komen. Er worden allerlei maatregelen getroffen om alles zo hygiĆ«nisch mogelijk te houden zodat iedereen op gepaste wijze zijn werk kan doen.

Om hier aan mee te helpen zijn er de Q.workntine Office Pods. Het zijn namelijk compacte, afgesloten hokjes voor in een kantoorruimte, om zo in een gesloten omgeving te kunnen werken. Het is hiermee mogelijk om op een veilige manier op kantoor te werken. Het is alleen niet erg gezellig en sociaal. Voor de ventilatie is er een dakraam aanwezig dat opengezet kan worden, maar is ook voorzien van een ventilatiesysteem dat zorgt voor frisse gefilterde lucht. Ze zijn overigens ook ideaal om rustig en geconcentreerd te werken, gezien ze gesloten zijn en je zo geen last hebt van omgevingsgeluiden.

Of ze ook een beetje betaalbaar zijn is helaas niet bekend.