Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Eind vorig jaar zagen we het eerste seizoen van Netflix’ The Witcher. In de hoofdrol speelde Henry Cavill (Man of Steel) als Geralt of Rivia. De televisieserie werd echt een groot fenomeen. Het werd al snel genoemd als waardevolle opvolger van Game of Thrones. Door alle hype en alle lovende recensies, werd het al snel duidelijk dat er een tweede seizoen van deze fantasyserie zou verschijnen. Helaas heeft het coronavirus bij vele films en series roet in het eten gegooid. Ook de productie van The Witcher seizoen 2 kwam noodgedwongen stil te liggen.

Gelukkig is er nu goed nieuws voor de fans die met smart zitten te wachten op een nieuw seizoen. Het officiƫle Twitteraccount van de serie heeft eerder deze week laten weten dat de productie vanaf 17 augustus dit jaar weer hervat wordt. Henry Cavill wordt weer terug in zijn harnas en witte pruik gehesen.

Helaas is het dan wel nog even wachten totdat het tweede seizoen echt op Netflix verschijnt. Als alles goed verloopt, is de verwachting dat het nieuwe seizoen ergens in 2021 zal verschijnen. Je kunt in de tussentijd The Witcher-games spelen of je wagen aan de boeken waarop de spellen en de serie gebaseerd zijn.

De serie The Witcher volgt het verhaal en de legende van witcher Geralt of Rivia terwijl hij monsters verslaat en de wereld door reist. Hij is door het lot gebonden aan prinses Ciri en komt zo nu en dan ook in contact met de heks Yennefer. De serie volgt de drie hoofdpersonages in verschillende tijdlijnen, laat zien wat hen allemaal overkomt en langzamerhand komen ze steeds dichterbij elkaar in de buurt. Het is een televisieserie vol onverwachte gebeurtenissen, spanning en magische wezens. Dit wordt aangevuld met leuke humor. De verwachtingen voor seizoen 2 van The Witcher zijn in ieder geval hooggespannen.